Конфиденциалност

Конфиденциалност

Декларация за конфиденциалност

NN полага всички усилия обработката на лични данни да се извършва така, че личната ти неприкосновеност да бъде максимално защитена. Компанията е регистриран администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).

Съгласно ЗЗЛД NN събира лични данни за конкретни, точно определени и законни цели, свързани с изпълнение на задълженията към клиентите. 

NN обработва личните данни и в съответствие със своите правила за информационно-технологична сигурност и конфиденциалност.

Електронни услуги

NN събира и съхранява определена информация за посетителите по отношение ползването на този сайт, като например дата и час на достъп, вид и език на браузъра, IP-адрес на компютъра, брой на посещенията, отворени страници, предишни/следващи посетени сайтове, както и продължителността на сесиите.

Описаната по-горе информация се събира чрез „бисквитка“ – кратък текст от един ред, който се съхранява от вашия браузър на твърдия диск на компютъра ти. Нашите „бисквитки“ не съдържат никаква лична информация.

Повечето браузъри приемат автоматично „бисквитки“, но обикновено настройките на браузъра могат да се променят, за да се предотврати това.

Ако не желаете да получавате „бисквитки“, проверете секция Help на своя браузър, за да разберете как да блокирате всякакви „бисквитки" или да получавате предупреждение преди запаметяването им.

Настоящата Декларация за конфиденциалност може да се изменя периодично без предизвестие, за да бъде в съответствие с приложимото законодателство или с нашите действащи бизнес практики. Съветваме периодично да правите справка с тази страница за евентуални промени.

Ако имате някакви въпроси относно настоящата Декларация за конфиденциалност или за нашата дейност по обработката на лични данни, моля да се свържете с нас на телефон 0800 11 464.

Последна промяна на: 23.06.2017 г.