Нашето утре през визията на трима футуристи. Те ще ви разкажат за вълнуващото бъдеще, което ни очаква: за лични треньори с изкуствен интелект, които ни познават по-добре от самите нас; за това как може би ще можем да четем мислите на своите бебета; а защо не и готварска джаджа да може да произвежда месо на кухненския ни плот след 25 години. Вижте колко вълнуващи неща ни очакват!
Готови ли сте за бъдещето?

Футуристите споделят:

Запознайте се с преводача на емоции и мисли за бебета.

Как би работило такова устройство? Какво би правило? Как би изглеждало?

Футуристът Liselotte Lyngso вярва, че скоро ще разполагаме с преводач за бебета, за да можем да разбираме по-добре мъниците. По същество нашите мисли и емоции са мозъчни вълни: електрически импулси, чрез които невроните комуникират.
Нашите услуги за планиране на личните финанси дават възможност да се насладите максимално на иновациите от бъдещето.
Планирайте вашето финансово бъдеще сега!

Срещни се с консултант!

Този треньор знае всичко за теб

Как би работил здравният инструктор с изкуствен интелект? Какво би правил?

Футуристът Jim Stolze вярва, че скоро ще разполагаме с възможно най-персонализирания личен треньор. Той ще мери всички наши телесни показатели в реално време, за да ни препоръча най-подходящата активност. Искаш ли да използваш възможностите на изкуственения интелект в ежедневието си?
Увери се, че ще можеш да се възползваш от възможностите на бъдещето, като се погрижиш от днес.

Произвеждане на месо с докосване на един бутон

Каква форма предпочитате?

Футуристът Mark Post смята, че култиваторът за месо ще стане неразделна част от нашите кухни. В бъдеще ще можем да избираме различни видове, качество и произход на месо от стволови клетки. Това е само една от визиите за бъдещето, които футуристите споделят с нас, предвиждайки какво ще е нашето утре. Подгответе се да се въззползвате всички възможности, които бъдещето ще ни донесе.
Спестявай средства за годините след пенсиониране и изживей пълноценно своето бъдеще.Направете вашия личен финансов план!

Срещни се с консултант!

Свържете се с нашия център за "Облсужване на клиенти"

0800 11 464

Пишете ни, ако имате въпроси!

client.service@nnbulgaria.com
Последна промяна на: 13.02.2019 г.