Кариери

Кариери

Станете част от екипа на NN България!

В нашата компания помагаме на хората да планират финансовото си бъдеще.

NN България e единствената компания на българския пазар, която предлага на клиентите си комплексно финансово консултиране в 5 области на финансовото планиране – пенсионно, инвестиционно, застрахователно, данъчно и наследствено. По този начин клиентите ни получават възможност да управляват адекватно личните си финанси - както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.

Присъединявайки се към компанията, вие се включвате в отбор от професионалисти, който ще ви помогне да развиете пълния си потенциал.
Нашите програми за обучение и постоянната подкрепа за вашето усъвършенстване на всички нива в компанията ще ви помогнат да станете специалист в областта на финансовото консултиране.

Ние уважаваме хората, които изграждат нашия бизнес. Ценностите, върху които създаваме отношенията помежду си и с нашите клиенти, са Грижа, Откритост, Ангажираност.

NN ви предлага конкурентна система за възнаграждение. В нашия бизнес вие определяте до къде искате да стигнете, а в замяна ние ви предлагаме ясни правила, реални възможности за израстване и подходяща подкрепа на всяко ниво от кариерното ви развитие.

Позициите, които NN предлага, са в сферата на животозастраховането и пенсионното осигуряване, в различни сфери на бизнеса - продажби, обслужване на клиенти, маркетинг, инвестиции, информационни технологии, развитие на продукти, човешки ресурси, обучение, администрация и др.

Научете повече за нашия екип и за възможностите за работа при нас.
Последна промяна на: 25.06.2018 г.