Кариери

Кариери

Станете част от екипа на NN България!

В нашата компания помагаме на хората да се погрижат за важните за тях неща.


NN България e единствената компания на българския пазар, която предлага на клиентите си комплексно финансово консултиране в 5 области на финансовото планиране – пенсионно, инвестиционно, застрахователно, данъчно и наследствено. По този начин клиентите ни получават възможност да управляват адекватно личните си финанси - както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.

Присъединявайки се към компанията, вие се включвате в отбор от професионалисти, който ще ви помогне да развиете пълния си потенциал.
Нашите програми за обучение и постоянната подкрепа за вашето усъвършенстване на всички нива в компанията ще ви помогнат да станете специалист в областта на финансовото консултиране.

Ние уважаваме хората, които изграждат нашия бизнес. Ние в NN вярваме, че всеки от нас допринася с уникални таланти и възможности. Заедно създаваме култура на отворено мислене, на независим стремеж към знания, и на споделена способност за учене, насочена към промяна. Това, което ни отличава, е твърдото ни убеждение, че съвместната работа и различията в начина на мислене водят до по-добри резултати. Ние слушаме с реален интерес, поемаме отговорност, променяме статуквото и споделяме силен стремеж да постигнем нещата, докато се наслаждаваме на пътя, по който вървим. Инвестирайки в привличане, развитие и задържане на таланти, ние изграждаме ангажирани и динамични екипи с нагласа и способности да пренесем нашия бизнес в бъдещето.Ценностите, върху които създаваме отношенията помежду си и с нашите клиенти, са  Грижа, Откритост, Ангажираност.

NN ви предлага конкурентна система за възнаграждение. В нашия бизнес вие определяте до къде искате да стигнете, а в замяна ние ви предлагаме ясни правила, реални възможности за израстване и подходяща подкрепа на всяко ниво от кариерното ви развитие.

Позициите, които NN предлага, са в сферата на животозастраховането и пенсионното осигуряване, в различни сфери на бизнеса - продажби, обслужване на клиенти, маркетинг, инвестиции, информационни технологии, развитие на продукти, човешки ресурси, обучение, администрация и др.

Научете повече за нашия екип и за възможностите за работа при нас.
Последна промяна на: 16.07.2020 г.