Covid-19 и нашата сигурност

Covid-19 и нашата сигурност

Covid-19 и променената реалност

Появата и разпространението на Covid-19 през последните месеци повиши сериозно риска за нашето и на близките ни здраве и живот.
Живеем в променена реалност, в която усещането ни до колко защитени можем да се чувстваме е подменено от несигурност и множество въпроси, свързани с предстоящото.

Едно е сигурно - всеки от нас е уязвим и може да бъде потърпевш - от хората, които работят на първа линия, до възрастните ни родители, хората с хронични заболявания, децата, които всеки ден посещават училище и детска градина - без да можем по категоричен начин да изключим от списъка и останалата част от обществото.

И докато търсенето на решение за изход от „корона-кризата“ продължава, в наши ръце е да направим възможното, за да излезем от ситуацията с най-малко негативни последици.

Застрахователна защита срещу пандемия

Струва си да се замислим как адекватно да реагираме на произтичащите събития и как да преминем през тях с минимални загуби за себе си и за своите близки. Вземането на предпазни мерки, като носене на маски, спазване на дистанция, добра хигиена, избягване на места с много хора, може сериозно да намали риска от заразяване, както и въздействието на вируса. Ако все пак се случи да се разболеем, наличието на застраховка ще ни е от помощ, така че по-лесно да се справим с финансовите последици от възникналата ситуация.  

Наличието на подходящ животозастрахователен план, когато здравето ни е застрашено, а нуждата от спешна медицинска помощ е жизненоважна, може да бъде решаващо. Застраховките „Живот“ на NN България са в помощ на нашите клиенти в този момент, с включени към тях разнообразни застрахователни покрития, в това число и рискът от Covid-19.

Изборът на подходящ застрахователен план, съобразен с вашия бюджет и житейски нужди, можете да направите още сега с експертната помощ на финансов консултант на NN.

Среща с финансов консултант

Срещата с финансов консултант може да даде отговор на всичките ви въпроси, свързани с покритието при различни специфични рискове, в това число и риска от заболяване от Covid 19.

Финансово-застрахователният консултант ще ви предложи различни варианти на защита и ще ви разясни особеностите на отделните застрахователни планове, така че да отсеете най-благоприятния за вас и за семейството ви. Наред с възможностите за дистанционно обслужване, офисите на компанията в цялата страна са на разположение за срещи и консултации всеки ден от 08:30 до 17:30 ч., при засилени мерки за безопасност. Задължителните изисквания, които прилагаме - обслужване на клиенти един по един, задължително носене на маски, спазването на дистанция от минимум два метра между клиенти и служители, използване на защитни прегради и дезинфекция на работните пространства - дават спокойствие на посетителите в нашите офиси и осигуряват пълноценното им функциониране.

Потърсете още сега най-близкия до вас NN офис и си насрочете среща – дистанционна или на живо - с нашите финансови експерти.

NN e до вас, за да ви помогне да се погрижите за най-важните неща – живота и здравето – вашите и на вашите близки!
Последна промяна на: 04.12.2020 г.