Обслужване на клиенти

Обслужване на клиенти

Новото име на Ен Ен Застрахователно акционерно дружество - клон София“ КЧТ (NN Животозастраховане) e „ДЗИ – Животозастраховане“ ЕАД, а на „Ен Ен Пенсионноосигурително дружество“ ЕАД е „Пенсионноосигурителна компания ОББ“ ЕАД.
Това отразява постигнатата договореност между NN Group и KBC Груп в България. Промяната на собствеността няма да засегне условията по съществуващите договори и качеството на обслужване.

Научете повече относно:Обслужване на клиенти  

Временни промени (от 30 март 2020 г.) в начина на работа на:

NN Животозастраховане
NN Пенсионно осигуряване

Пенсионното осигуряване и животозастраховането са важни за твоята лична финансова независимост. А тя, от своя страна, зависи от няколко ключови решения, които трябва да вземеш навреме. Нужно ли е да решаваш сам? Разбира се, че не. Не е необходимо да познаваш отблизо принципите на натрупване и управление на парите. Ние сме тук, за да ти дадем цялата нужна информация по тези важни въпроси, както и да ти предложим финансов план, съобразен с личните ти възможности и очаквания.

Не се колебай да се свържеш с нас, независимо дали си клиент на NN България и ти е нужна текуща информация за твоята застраховка „Живот” или пенсионно осигуряване, или просто се интересуваш от възможностите и предимствата на тези финансови решения в бъдеще. 

Последна промяна на: 09.08.2021 г.