NN Onlline Life

NN Onlline Life

С NN Onlline Life можете да следите от всяка точка на света основната информация по вашите финансово-застрахователни решения.  

Каква информация ви предоставя NN Online Life?

Сключени договори

Бърз достъп до вашите договори, информация за тип на договора и текущия му статус. Лесно избирате по кой от договорите желаете да разгледате по-подробна информация.

Роли по договори

Информирате се за договорите, по които вашето име фигурира, както и за ролята ви по всеки договор.

Лични данни

Проследявате актуалността на контактните данни, които сте предоставили на NN Животозастраховане, и можете да ни информирате в случай на промяна.

Основна информация

Информирате се за най-важните дати, свързани с договора; неговият срок; както и данни за контакт с обслужващия ви финансов консултант.
Чрез приложението можете да следите посочените съзастраховани и ползващи лица по застрахователните покрития на договора.

Застрахователни покрития

NN Online Life ви предоставя достъп до застрахователните покрития – както основното, така и допълнителните. Можете да се информирате за текущия статус на всяко от тях, за техните срокове, както и за актуалните застрахователни суми.

Плащания

Проследявате коректното постъпване на вашите плащания - общо платена сума, дължима вноска, дата на нейното плащане.
В случай че финансовият ви план е застраховка Живот, свързана с инвестиционен фонд, можете да следите и броя на инвестиционните единици в избраните от вас инвестиционни фондове.

Как да активирате своя профил в две стъпки?

  • Срещнете се с вашия финансов консултант или посетете най-удобния за вас офис на NN и попълнете Заявление за достъп до онлайн приложение на NN Животозастраховане.
  • На имейла си ще получите линк с валидност 7 дни. Кликнете върху него и въведете желаните от вас потребителско име и парола. Ако срокът от 7 дни изтече, свържете се с Центъра за контакт с клиенти на NN на 0800 11 464, за да получите нов  линк.

Какво трябва да знаете за вашето потребителско име и парола?

Вашето потребителско име е уникално и веднъж въведено не може да бъде променяно. То трябва да съдържа големи и малки букви на латиница и цифри. Паролата трябва да съдържа минимум  8 символа и поне една голяма буква, малка буква и цифра.Ако името и паролата отговарят на изискванията, ще бъдете препратени към начален екран, от който, след въвеждане на името и паролата, получавате достъп до платформата NN Onlline Life

Забравена парола

Ако забравите паролата си, кликнете върху линка „Забравена парола“ и въведете имейла и потребителското си име. Ако имейлът и потребителското ви име съвпадат, ще получите имейл с линк за въвеждане на нова парола. Линкът е валиден 8 часа. Моля да имате предвид, че системата „помни“ последните 12 въвеждани от вас пароли и те не могат да бъдат използвани повторно. Ако не активирате новата си парола в рамките на 8 часа, необходимо е отново да преминете през процеса на промяна на паролата, кликайки върху линк „Забравена парола“.

При 5 грешни опита за въвеждане на парола профилът ви се заключва автоматично. За да го отключите, трябва да използвате функционалността за забравена парола. 

Забравено потребителско име

Ако забравите потребителското си име, трябва да се свържете с Центъра за контакт с клиенти на NN на 0800 11 464.

Деактивация на профил

Ако искате да деактивирате профила си в онлайн приложението, попълнете ново заявление за достъп до NN Online Life при среща с вашия финансов консултант или в най-удобния за вас офис на NN. Вашият профил се деактивира автоматично 1 година след като всички ваши животозастрахователни договори са неактивни.

В случай че имате въпроси по активирането и използването на вашия NN Online Life, свържете се с нашия Център за контакт с клиенти на телефон 0800 11 464.

Вход към NN Online Life.

Последна промяна на: 13.07.2020 г.