Финансово планиране от NN България

Финансово планиране от NN България

Научeте как да управлявате по-добре своите пари!

Пътуването ви в света на личните финанси започва тук.

Защо да управлявате личните си финанси?

Всеки ден се срещаме с предизвикателствата на ежедневието. Искаме най-доброто за себе си и близките си. Имаме своите планове за бъдещето, а тяхното реализиране зависи силно от умението ни да мислим в перспектива, да планираме финансите си и сами да определяме желаната от нас посока. Ето няколко неща, които можете да направите, за да планирате финансите си по-добре.

Финансово планиране

Определете нивото на финансовата си грамотност

Първата спирка от вашето пътешествие е финансовата грамотност. Тя е предпоставка за успешно финансово планиране. Колкото повече знаете за света на финансите, за неговите правила и възможностите, които предоставя, толкова по-лесно бихте вземали решения за парите си с поглед в бъдещето. Проверете нивото на финансовата си грамотност:

Тест за финансова грамотност

Снимка на личните финанси

Време е да срещнете вашето бъдещо „Аз”. Как ще изглеждате след години? Какво ще ви вълнува? Кои ще са важните неща за вас? Какви средства ще ви бъдат необходими? За да можете да реализирате това, което искате, е важно да определите къде се намирате сега и какви усилия трябва да направите. Снимка на личните си финанси можете да направите още сега.

Свържете се с финансов консултант на NN

Поставете си цели и ги изпълнете

След като сте разбрали до къде искате да стигнете във вашето пътешествие, трябва да изберете и как да го постигнете. Определете коя е житейската ситуация, в която се намирате вие, и вижте възможните животозастрахователни и пенсионноосигурителни решения, които могат да ви бъдат най-полезни.

Определете житейската си ситуация

Съставете личен финансов план

С помощта на финансов консултант можете не само да определите финансовите си нужди, но и да съставите личен финансов план за постигане на целите си. Според ситуацията, в която се намирате, вашият план може да включи решения в пет области на финансовото планиране – пенсионно, застрахователно, инвестиционно, данъчно и наследствено.

Насрочете си среща с финансов консултант

Реализирайте плановете си

Сега вече знаете повече за своето бъдеще, за целите и приоритетите си. Изглежда като че ли пътешествието ви завършва, а всъщност то едва започва. Защото, за да реализирате плановете за бъдещето си, е добре да започнете от тяхното планиране - тук и сега!

Свържете се с нас
Назад
Напред

Новото име на NN Животозастраховане e ДЗИ – Животозастраховане, а на NN Пенсионно осигуряване - ОББ Пенсионно осигуряване. Това отразява постигнатата договореност между NN и KBC в България. Повече информация за промяната на собствеността и за произтичащите от това обстоятелства за клиентите на NN в България, вижте тук.

Последна промяна на: 30.07.2021 г.