От какво се нуждая?

От какво се нуждая?

ВАЖНО!

Ен Ен Застрахователно акционерно дружество - клон София“ КЧТ (NN Животозастраховане) се влива в „ДЗИ – Животозастраховане“ ЕАД. Това отразява постигнатата договореност между NN Group и KBC Груп в България. Промяната на собствеността няма да засегне условията по съществуващите договори и качеството на обслужване.
Наред със животозастрахователните продукти, предлагани до момента от NN /описани на този сайт/, можете да се запознаете и с животозастрахователните продукти на ДЗИ на
www.dzi.bg.
Повече информация за промените вижте
тук.

 

Потребностите на хората са различни. Финансовият план ви помага да управлявате по-добре парите си и по-лесно да подсигурите спокойно и сигурно бъдеще за вас и любимите ви хора.  70% от българите вече осъзнават нуждата от по-добро планиране на личните си финанси. Останалите избягват темата, тъй като я намират за сложна и неразбираема. Затова са различни и нашите предложения. Всеки застрахователен или осигурителен план е създаден така, че да отговаря на специфични потребности.

Как да изберете подходящия?

Нашите финансово-застрахователни консултанти са хората, които ще ви дадат цялата нужна информация и ще направят избора ви наистина лесен. Разбира се, можете да се ориентирате за подходящ план, който отговаря на целите ви, още тук и сега.

Открийте подходящата за вас възможност.

А не е ли от значение колко печелите, за да си направите финансов план?

Не. Финансовият план не е за богатите. Той е за всеки, който има цели. Ти имаш ли цел?

Заявете своята финансова консултация от NN още сега и защитете важните неща в живота си.

Регистрирайте се сега!

Последна промяна на: 28.05.2021 г.