Животозастраховане: защита срещу неблагоприятни събития

Животозастраховане: защита срещу неблагоприятни събития

ВАЖНО!

Ен Ен Застрахователно акционерно дружество - клон София“ КЧТ (NN Животозастраховане) се влива в „ДЗИ – Животозастраховане“ ЕАД. Това отразява постигнатата договореност между NN Group и KBC Груп в България. Промяната на собствеността няма да засегне условията по съществуващите договори и качеството на обслужване.
Наред със животозастрахователните продукти, предлагани до момента от NN /описани на този сайт/, можете да се запознаете и с животозастрахователните продукти на ДЗИ на
www.dzi.bg.
Повече информация за промените вижте
тук.

 

Ако ви трябва финансова сигурност за вас и за любимите ви хора в моментите, когато сте най-уязвим, разгледайте възможностите на Рисково-осигурителен план Защита + .

Той осигурява надеждна грижа за близките ви – дори в случай че с вас се случи най-лошото. Важно е, че към този план можете да добавяте и допълнителни опции за защита, като финансова помощ, в случай че ви се наложи болничен престой, хирургическа интервенция и други.

Обичаме да се радваме на покупките си сега, а да ги изплащаме по-късно. За да сте сигурен, че вашите финансови задължения няма да се прехвърлят на вашите близки, запознайте се с  Рисково-осигурителен план Защита +. Той позволява да бъдат покрити вашите дългове в случай на неблагоприятни за вашия живот събития.

Последна промяна на: 28.05.2021 г.