Новини

Новини

13.05.2003 г.

ING – девет години на българския пазар

По повод деветгодишния юбилей на ING в България, ръководството на ING даде прием на 12 май 2003г. в хотел Шератон София.

отляво надясно: г-н Георги Първанов, Президент на Република България, г-н Ян Вилем Оверватер, Регионален директор на ING в България, Райна Цветкова, Интернет координатор, ING в България, Професор Николай Овчаров, археолог

По време на приема официално бе представена Интернет страницата на Перперикон. Перперикон, като един от най-ценните археологически обекти в България, има потенциала за значително популяризиране на историческото наследство на страната и по-специално за развитието на културния туризъм. Съвместната работа по проекта с Министерство на културата на Република България подчертава ангажимента на ING да съобразява своята дейност и с интересите на  обществото, в което живее и работи.

На приема присъстваха Президента на Република България – г-н Георги Първанов, изтъкнати гости и клиенти на ING.

В приветственото си слово към гостите г-н Ян Вилем Оверватер, Регионален директор на ING в България, цитира думите на Апостол Павел до ранните римски християни: ‘Как, прочее, ще призоват Този, в Когото не са повярвали?’ Това е валиден аргумент и днес – добрите новини трябва да стигнат до хората, да ги заинтригуват и тогава те сами биха дошли, за да видят с очите си.

За да посетите Интернет страницата на Перперикон, моля, натиснете тук.

 

За въпроси: ING Банк клон София
Райна Цветкова, Корпоративни комуникации
тел: + 359 2 917 6611
rayna.tzvetkova@ingbank.com

Последна промяна на: 31.03.2015 г.