Новини

Новини

31.01.2018 г.

„NN Бъдеще за теб“ предоставя стипендии на български студенти за магистратура в Холандия„NN Бъдеще за теб“
е програма, която дава възможност на повече млади хора избрали да учат магистратура в Холандия, да реализират своята мечта. Програмата за финансиране на студенти на NN Group стартира през 2015 г.  Целта й е да подпомага младежи в затруднено финансово положение, които искат да придобият магистърска степен в Холандия, в областта на финансите, управлението на риска и икономиката. „NN Бъдеще за теб“ предоставя стипендии на младежи от държавите, в които NN Group оперира – Холандия, Белгия, Люксембург, Полша, Гърция, Румъния, Испания, Чехия, Унгария, България, Словакия.

За България за учебната 2018/2019 г. ще бъдат отпуснати няколко стипендии на стойност от по 5 000 евро. Кандидатстването става през платформата goo.gl/Yvyb2k. Там е поместена подробна информация за всички условия на програмата, списък на одобрените университети, както и документите, които трябва да бъдат предоставени. Всички желаещи могат да подадат своите документи до 03 април 2018 г. Всеки студент ще има подкрепата и на свой NN ментор.

„NN Бъдеще за теб“ е цялостна програма за корпоративна социална отговорност на NN Group. Тя е е изградена около три ключови принципа: насърчаване на финансовото образование и независимост; създаване на икономически възможности за младите хора; и подкрепа за семействата с деца, изпитващи финансови затруднения.

За NN е приоритет да създава икономически възможности за младите хора. Тя дава на студентите шанс, едновременно с обучението си за магистърска степен, да трупат и ценен опит, живеейки и учейки зад граница.

Последна промяна на: 12.02.2018 г.