Новини

Новини

28.02.2018 г.

NN България награди най-добрите членове на търговската си структура

NN България отличи най-добрите осигурителни посредници, финансови консултанти и мениджъри на NN Пенсионно осигуряване и NN Животозастраховане по време на своята Дванадесета национална търговска конференция в хотел „РИУ Правец“, проведена на 26 февруари 2018 г.


Eлица Занчева, Ръководител на ТС на NN открива конференцията

Под мотото „Аз съм NN!“  тазгодишната конференция акцентира върху приноса на представителите на търговската структура за изграждане на образа и името на компанията, както и за значението на бранда NN с неговите международен опит, споделени знания и ценности в работата на финансовите консултанти, осигурителни посредници и мениджъри на компанията.


Николай Стойков, главен изпълнителен директор на NN България говори за перспективите пред компанията

В рамките на конференцията г-н Николай Стойков, главен изпълнителен директор на NN България, и г-н Анастас Петров, изпълнителен директор на NN Пенсионно осигуряване, направиха анализ на резултатите за изминалата година, както и представиха перспективите за развитие на компанията за 2018 г. Със своя лекция в програмата се включи международният гост на събитието – Робърт Бохиник, член на борда на директорите и главен мениджър инвестиции на NN Investment Partners в Полша. Той запозна присъстващите с актуалните тенденции и възможности, които предоставят международните финансови пазари. Друг гост на събитието беше Георги Камов - иноватор, футурист, предприемач, лектор на TEDx (ТЕДекс), който представи пред гостите визията си за бъдещето на финансовите услуги и професията на финансовия консултант.


г-н Анастас Петров, изпълнителен директор на NN Пенсионно осигуряване, представи резултатите за изминалата 2017 г.


Робърт Бохиник от NN Investment Partners беше специален гост на събитието

Новост в конференцията през 2018 г. бяха специалните награди на главния изпълнителен директор за осигурителен посредник, мениджър агентска мрежа, финансов консултант, мениджър на екип и агенция с най-добро комплексно изпълнение на поставените цели през последните три години.

Друга новост в рамките на събитието бе NN Corner – обособено пространство, в което гостите на конференцията имаха възможност да получат консултация по оптимизиране на своя профил в LinkedIn, заснемане от фотограф и изработване на профилна снимка за същата мрежа, както и участие в заснемането на видеа за професията на финансовия консултант, изискванията и перспективите пред нея.  Лекторът Георги Камов говори по темата за бъдещето на професията на финансовия консултант

Последна промяна на: 06.03.2018 г.