Новини

Новини

12.05.2020 г.

NN стартира електронен избор на задължителен пенсионен фонд

NN България направи следваща стъпка към дигитализация на бизнес процесите и подобряване на преживяването на клиентите, които се доверяват на компанията за планиране на финансовото им бъдеще.

В допълнение на съществуващия до момента процес на избор на допълнителен задължителен пенсионен фонд на NN (промяна на участие и нов избор на NN УПФ и NN ППФ), дружеството въвежда електронен процес, при който чрез квалифициран електронен подпис и съдействие от осигурителен посредник на NN клиентите ще могат да подпишат необходимите документи - бързо, лесно и сигурно!

Електронният процес на избор на NN УПФ/ NN ППФ има голяма добавена стойност за клиентите на компанията. Сред предимствата на дигиталния процес са бързината му (изисква няколко клика на телефона и отнема няколко минути); лесното му протичане (контактът с осигурителния посредник може да се осъществи на предпочитано от клиента място – в офиса, банката или дори в домашни условия; не се изисква нотариална заверка на подписа); и високата му сигурност (платформата на NN е интегрирана с тази на утвърден доставчик на електронни удостоверителни услуги; документите се генерират и съхраняват в сигурна среда; прилага се двустепенна автентикация на участниците в процеса).

Допълнителна информация за електронния процес на избор на NN УПФ/ NN ППФ е на разположение тук, в офисите на NN България в страната или чрез Центъра за контакт с клиенти на NN на безплатен телефон 088 11 464 или имейл client.service@nnbulgaria.com.

Последна промяна на: 12.05.2020 г.