Новини

Новини

25.01.2018 г.

Нови предизвикателства за феновете на детските бягания с марка NN Kids Run


NN Group е спонсор на спортни бягания в различни държави по света. В България NN подкрепя детските и семейни бягания на 5kmRun от 2015 г.

И през 2018 г. NN България ще подкрепя детските бягания с марка NN Kids Run. По този начин компанията продължава да насърчава активността на децата, здравословния начин на живот и общуването в семейството. Това, което NN счита за важно, е самото бягане – спортния дух, дисциплината и физическото здраве, които то носи на децата и техните родители.

НОВОТО ПРЕЗ 2018!

Наградите

За да насърчим постоянството, спортния дух и дисциплината, през 2018 г. всяко дете, участвало редовно в съботните бягания NN Kids Run, ще получи специално изработена колекционерска гривна с талисмани за участие в 10, 20, 50, 70 и 100 бягания.
След края на всяко детско бягане, за децата ще бъдат предвидени и напитка и лакомство, осигурени от партньори на 5kmRun. 

Ето и кратък списък на всички награди, които участниците ще имат възможност да получат през 2018 г.:

  • 1-во бягане: Всяко дете, което се включва в NN Kids Run за първи път ще се сдобие със светлоотразителна жилетка (носи си се задължително при всички следващи бягания!) и уникална книжка от поредицата на NN, насочена към развиване на финансовата грамотност;
  • 5-то бягане: Всяко дете, участвало в 5 бягания ще получи колекционерска гривна;
  • 10-то бягане: Всяко дете, което е участвало в 10 бягания ще получи специален талисман с цифрата 10, който гордо може да закачи на колекционерската си гривна;
  • 20-то бягане: Всяко дете,  участвало в 20 бягания, получава специален талисман с цифрата 20, който да сложи на колекционерската си гривна;
  • 50, 70 и 100 бягания: Всяко дете, което е участвало в 50 или 100 бягания ще получи талисман за съответните си постижения.

Специални талисмани– 1-2 пъти в годината, на случаен принцип, NN ще избере бягания, за които ще предостави специални тематични талисмани на всички участвали деца.

Специална награда-изненада ще бъде предоставяне на всяко дете, което доведе свой приятел, непосещавал дотогава детските бягания NN Kids Run.

ВАЖНО! Всички участници, достигнали определен брой бягания за 2017 г., които все още не са получили своите награди, могат да заповядат всеки делничен ден в централния офис на NN България: София 1404, бул. България 49 Б, ет. 10, за да им бъдат предоставени. Списък с наградите за деца и родители за 2017 г. можете да видите тук.

Ново ежеседмично предизвикателство от април до октомври


От месец април до месец октомври 2018 г. детските бягания ще се провеждат вече не всяка последна събота на месеца, а ежеседмично – всяка събота, като по този начин ще се увеличи възможността на малките и по-големи бегачи за активност през уикенда и, разбира се, техните шансове за награди.
Считано от 1 април 2018 г. NN Kids Run ще се организира всяка събота от 10.00 ч.през лятото и 11.00 ч. през зимата в Южен парк. В бягането могат да участват всички желаещи деца от 4 до 14 годишна възраст. Родители и придружители могат да бягат за подкрепа и сигурност на малчуганите, но тяхното време и класиране няма да се отчита.
Всички желаещи могат да се включат в неповторимата еуфория от спортни емоции и награди, като регистрират детето си предварително за участие на сайта на 5kmrun (www.5Kmrun.bg). Регистрацията е еднократна и дава възможност за засичане, съхранение и предоставяне на информация относно постигнатите резултати за време и заето място след финиширане.

Твоят километър е важен!

NN Kids Run ви очаква!

Последна промяна на: 11.05.2018 г.