NN - Всеки опит може да стане рекорд!

NN - Всеки опит може да стане рекорд!

Целите се постигат, когато вярваш в тях 


Този октомври Елиуд Кипчоге от NN Running Team ще направи нов опит за исторически пробив – да пробяга маратонска дистанция под два часа и да покаже на света, че човешките възможности са безгранични. Олимпийският и световен рекордьор на класическата дистанция иска да вдъхнови повече хора да вярват в себе си и да постигнат целите си. Поставянето на цели, планирането, работата в екип, дисциплината, постоянното темпо и периодичният преглед на постигнатото са сред предпоставките за успех, както при изминаването на трасе от 42 км., така и при дългосрочното финансово планиране. Направи план за постигането на своите цели.

#NNRunningTeam и INEOS 1:59 Challenge

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Да избягаш 42.195 км < 2 часа

С помощта на NN Running Team Елиуд Кипчоге ще стане първия човек в историята, който ще се опита да преодолее бариерата от 2 часа в маратона.
Той ще бъде подкрепен от 41 пейсмейкъри, 12 от които от емблематичния отбор на NN Running Team.
Бягането ще се проведе във Виена, а избраното трасе е на Хауптале4 километров булевард, който води към Пратера.  Хауптале е част от маратона на Виена, който се провежда от 1984 г. насам.
Датата на събитието e 12 октомври, като тя е съобразена с метеорологичните условия. 

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

Историческото събитие ще бъде излъчвано на живо по целия свят, както от телевизионни, така и по интернет канали.

ИГРАЙ

На предизвикателство е посветена онлайн игра, в която потребителите влизат в ролята на пейсъри и бягат с Елиуд, като за целта те трябва да поддържат скоростта му 21.1 км/ч. 

Вдъхнови и накарай Елиуд Кипчоге да стане първия човек в историята, който ще преодолее бариерата от 2 часа в маратона като играеш тук.

NN RUNNING TEAM

Първият в света професионален отбор по бягане дебютира в Ротердам на 9 април 2017 г. Той събира най-добрите бегачи на дълги разстояния в света и най-добрите световни атлети. Елиуд Кипчоге - световен рекордьор и олимпийски шампион, Кенениса Бекеле – победител в чикагския маратон от 2016 г., Флорънс Киплагат и холандската спортистка Абди Нагай са само някои от имената от общо 60 атлета, които участват в NN Running Team. През 2018 г. Стивън Киплагат от Кения, представител NN Running Team, триумфира и в 35-тото издание на Софийски маратон и постави рекорд на трасето.


NN Running Team на една година

Един тренировъчен ден

Breaking2 с Елиуд Кипчоге

Последна промяна на: 24.10.2019 г.