NN - Победител на Маратон София

NN - Победител на Маратон София

Първата стъпка е да си поставиш цел, a пътят към нея е маратон


Дългосрочното финансово планиране е като пробягването на маратон. Планирането на личните средства допринася за качеството на живот, така както активният начин на живот за доброто ни здраве. Поставянето на цели, планирането, дисциплината, постоянното темпо и периодичният преглед на постигнатото са сред основните аналогии, които могат да бъдат открити между двете „дисциплини”.

#NNrunningteam и Маратон София

NN - спонсор на Маратон София 2018

14 октомври 2018 г.

Стивън Киплагат от Кения, представител на първия професионален отбор по бягане в света – NN Running Team, е златният медалист в 35-то издание на Софийски маратон.

Кениецът се оказа най-бързият участник на 42 км и заслужено грабна златното отличие. Той преодоля класическата дистанция от 42,195 километра по улиците на столицата за 2:14.06 часа, като подобри с 43 секунди старото върхово постижение от миналия сезон на своя сънародник от отбора на NN - Самсон Кипроно Бармао.

Тежиту Ceйюн от отбора на NN Running Team завърши четвърта сред жените в тазгодишното издание на Маратон София.

КОИ СА АТЛЕТИТЕ НА NN?

Самсон Кипроно Бармао (Кения)

Самсон Бармао е победителят в 34-тото издание на Маратон София с рекордно време от 2:14:49 часа. Той триумфира и на маратона в полския град Лодз през 2017 г.

Стивън Киплагат (Кения)

Стивън Киплагат триумфира на Брюкселския маратон през 2017 г. с време от 2.11.44 часа, а през 2018 г. заема 3-то място на маратона в Линц. Подготвя се от Патрик Санг, треньор и ментор на чудото на маратона– Елиуд Кипчоге.

Тежиту Сейюн (Eтиопия)

Тежиту Сейюн през 2017 г. заема второ място на полумаратона в Букурещ. По-късно същата година тя прави своя дебют в маратона в Ница - Alpes Maritim, където печели 1-во място ( 2.33.21 часа). Понастоящем тренира в Адис Абеба.

NN RUNNING TEAM

Първият в света професионален отбор по бягане дебютира в Ротердам на 9 април 2017 г. Той събира най-добрите бегачи на дълги разстояния в света и най-добрите световни атлети. Елиуд Кипчоге - световен рекордьор и олимпийски шампион, Кенениса Бекеле – победител в чикагския маратон от 2016 г., Флорънс Киплагат и холандската спортистка Абди Нагай са само някои от имената от общо 60 атлета, които участват в NN Running Team. Отборът ще участва в 150 състезания по цял свят, за да популяризира бягането като спорт и да наложи по-професионален и по-иновативен поглед към тази дисциплина.Актуално

Триумф на NN Running Team на Маратон София!

Атлети на NN Running Team загряваха в Южния парк, ден преди Маратон София

Най-бързият маратонец в историята: Имам страхотни спомени от България!

Елиуд Кипчоге от NN Running Team счупи рекорда при маратоните с ново време от 2:01:39

Кой стои зад успеха на NN Running Team ?

След победата си в Лондон състезателят на NN Running Team Елиуд Кипчоге продължава победоносно напред

Елиуд Кипчоге: На какво ме научиха маратоните?


Патрик Санг: За дългото бягане


Атлети от NN Running Team печелят Маратон София 2017


Запомнящи се фотографии на NN Running Team


Една година от създаването на първия професионален тим по бягане в света

Един ден от живота на състезател в лагера КапчорваNN Running Team на една година

Един тренировъчен ден

Breaking2 с Елиуд Кипчоге

Последна промяна на: 26.10.2018 г.