NN Kids Run и NN Family Run

NN Kids Run и NN Family Run

NN Kids Run

В България NN е партньор на детските двукилометрови бягания на 5kmrun – NN Kids Run, които се провеждат всяка събота на месеца в Южен парк, София. Наред със спортната активност, най-младите фенове на бягането се радват и на множество награди, предоставени от NN. В София сериите NN Kids Run обхващат 12 бягания за 12 месеца, като от 2017 г. традиционните детски бягания вече освен в столицата се провеждат и в по-големите градове в страната. 

Календар, условия и награди за NN Kids Run 2018

NN Family Run

В партньорство с 5kmrun, NN организира и семейни бягания - NN Family Run в София, Варна, Бургас и Пловдив, с които подкрепя активния и здравословен  начин на живот и общуването в семейството. През изминалата година, през месеците май и октомври, се проведоха две издания на семейните бягания с марката на NN. Повече информация за събитията през 2017 г. и каузата има тук.

През 2016 г. организирахме „Месецът на NN“, в който семейства от цяла България тичаха благотворително в подкрепа на децата и приемните семейства на SOS Детски селища. Семейства бягаха  в София, Пловдив, Варна и Бургас, а в края на кампанията NN дари по 1 лв. за всеки километър на всеки успешно финиширал по трасето участник. Средствата спомогнаха за покриване на нуждите на децата от SOS приемните семейства в София, Перник и Трявна. Повече информация за събитието и мисията ни вижте тук.
Последна промяна на: 02.10.2018 г.