Мисия и стратегия на NN България

Мисия и стратегия на NN България

Всичко започва с вас. С вашите, нужди, мечти и амбиции. С желанието да получите най-добрите възможности от живота: да натрупате и управлявате активи, да осигурите образованието на децата си или да реализирате други финансови цели, да бъдете защитени, когато се случи непредвиденото, или да се радвате на безгрижни години след пенсиониране. Парите са само средство за постигане на това. Наша първа и основна цел е да ви помогнем да се погрижите за важните за вас неща в живота. В NN вярваме, че навременният избор на подходящи животозастрахователни и пенсионно осигурителни решения ще допринесе за това да водите пълноценен живот и да се радвате на спокойно финансово бъдеще.

Нашата стратегия

Стремим се да изграждаме дългосрочни отношения, като предлагаме продукти, съобразени с вашите индивидуални потребности. От особена важност са достъпната мрежа от финансови консултанти, с която разполагаме, и отличното персонално обслужване. Само така можем да разчитаме на повече приятели, готови да ни препоръчат на близките си. Стратегията ни се гради на 4 основни стълба.

Прозрачни продукти и услуги

За нас е важно вие да получавате нужните услуги бързо и лесно, както и да разчитате на същото добро обслужване всеки път. Продуктите ни са създадени на принцип, който позволява да предлагаме различни решения за различните потребности. Гъвкави, прозрачни и лесни за разбиране, те са създадени да следват вашите нужди във всеки етап от вашия живот. Възползваме се от опита, който натрупахме в управлението на инвестиции, и ще продължим да развиваме тези услуги в подкрепа на вашето финансово бъдеще.

Разнообразие от дистрибуционни канали

Ние сме там, където имате нужда от нас. Искаме да ви помагаме със съвет на всяка стъпка - от избора до използването на продуктите ни. Платформата на нашето обслужване ще се развива все повече в посока дигитални възможности, достъпност и бързина. Ще развиваме все повече мрежата си от професионални консултанти, ще бъдем все по-взискателни към партньорствата си и ще залагаме единствено на онези дистрибутори, които споделят нашите цели и ценности.

Ефективни операции

За да осигурим високо качество на приемлива цена, подобряваме непрекъснато ефективността на всички наши дейности. Знаем, че доброто обслужване може да се случи, ако познаваме клиентите си отблизо, ако виждаме стремежите и затрудненията им, ако успеем да си представим заедно с тях пътя, който им предстои. Затова държим много на умението си да общуваме, както и на по-цялостен подход на грижа в отношенията, които изграждаме.

Отлично управление на риска

Най-важното правило, което съблюдаваме при управлението на средства: максимална сигурност за парите на всички наши клиенти.

Последна промяна на: 29.01.2021 г.